Misija

Što je zapravo moja misija? Iako opširna, mogla bi se sažeti u jednu rečenicu: „Nudim potporu u razvoju pojedinaca i organizacija kako bi napravili značajnu razliku u kvaliteti svog života i životima drugih.” Možda zvuči kao magično rješenje, no sve je samo ne to. Kao coach moj je cilj pomoći Vam da ostvarite najbolju verziju sebe te na taj način maksimalno iskoristite prilike koje Vam život nudi. No, na Vama je da odredite jeste li spremni napraviti ono što nas sve plaši – prvi korak.

Znanje i metode koje stječete u radu sa mnom primjenjujete u svakodnevnom životu te time poboljšavate i živote ljudi oko Vas. Pri svakom radu s klijentom ja dotičem i ljude oko njega jer on svoja znanja prenosi na sebi bliske. Na taj način Vi i ja zajedno djelujemo za bolju sutrašnjicu te podižemo svijest svih oko sebe, a to je zapravo i poanta. Kako biste napravili pravu promjenu u svom životu, prije svega važno je osvijestiti sebe i okolinu. Moja je misija naučiti Vas kako biti svjestan svojih mogućnosti i prednosti te kako ih upotrijebiti za osobni napredak.

Kao netko čiji je cilj pomaganje ljudima, važno mi je da i oni s kojima surađujem djeluju i preuzmu inicijativu u životu.

Iz iskustva znam da ništa ne dolazi samo od sebe te sam u svoj posao uložio godine truda i rada, no svaki pozitivan feedback i zahvala klijenta pokazuje mi kako sve to nije bilo uzalud. Činjenica da moj posao pozitivno utječe na bezbroj pojedinačnih i grupnih klijenata, nagrada je sama po sebi te mi iznova potvrđuje da ostvarujem svoju misiju (a to je upravo ono što Vama pomažem postići).

Osim što svojim vještinama pomažem drugima, primjenjujem ih i na sebe te preuzimam kontrolu nad brojnim situacijama u kojima se nađem. Prije svega, najvažnije je preuzeti kontrolu nad svojim životom – ne dopustiti da Vas situacije zateknu nespremne i nikako se ne izgubiti u događajima koje niste očekivali. Jednom kad se nađete u pravilnom stanju uma, stajat ćete čvrsto na nogama i ništa Vas neće moći poljuljati.

No, za takvu promjenu potreban je rad.

Niti jedna stavka moga posla ne ostvaruje se čarobno preko noći. Unapređenje samog sebe zahtijeva trud – ja sam ovdje da Vas usmjerim na pravi put te da Vam dam potrebno znanje i tehnike, no Vi ste jedina osoba koja to može ostvariti. Pravo stanje uma nužno je za osobni napredak, a u radu sa mnom naučit ćete kako ga ostvariti te ću svoje strategije podijeliti s Vama. Neovisno o tome koji je Vaš ultimativni cilj – trebate li briljirati u poslovnoj prezentaciji, želite li učvrstiti vodstvo nad svojim timom ili preuzeti inicijativu u svom privatnom životu, moje su vještine savršen alat za to te će Vas pažljivo voditi na Vašem putu prema napretku. Svakom klijentu dajem svoju neometanu pozornost i djelujemo kao tim – zajedno Vas pripremamo za novo, bolje sutra.

Sve u svemu, moja je misija pomoći Vama da ostvarite svoju misiju.