Način rada

Kao i kod svega značajnog u životu, u svijetu coachinga ne postoje kratice ni prečaci. Tek kad to osvijestite možete započeti sa svojim putovanjem prema poboljšanju kvalitete života. U dosadašnjem sam iskustvu surađivao s mnogobrojnim ljudima, no pravi uspjeh dožive samo oni koji su spremni zasukati rukave – mogu garantirati da sam ja spreman raditi i pomoći Vam da ostvarite svoj puni potencijal, no to će se dogoditi samo ako ste i Vi. U svom radu sam uporan, temeljit i dosljedan, a budući da coaching nije samo jedna osoba, isto je potrebno i od Vas. Ako ste uistinu spremni na promjenu i otvoreni za suradnju, malo je toga što ne možemo postići. Ipak, važno je zapamtiti da je dobar mentalni stav i volja već pola posla – nekima treba više, a nekima manje poticaja da bi uspjeli uistinu raditi na sebi, no svatko zaslužuje priliku.

Velik broj ljudi zna što želi postati, no nije svjestan svojih vrijednosti.

Svatko od nas ima unutrašnji sistem vrijednosti prema kojemu donosimo odluke – on može biti svjesno ili nesvjesno postavljen. Kada prepoznate što je korijen nekih Vaših postupaka ili stavova i uvjerenja, moći ćete djelovati u skladu s tim. Ja sam ovdje da Vam kroz razgovor i različite provjerene metode pomognem prepoznati svoje vrijednosti i upravljati svojim životom.

U mojem području, nužno je i neizbježno razviti istančan osjećaj za ljude – budući da je svim poslovima kojima sam se bavio cilj pomaganje ljudima, moram ih znati dobro „pročitati“, znači prepoznati vaše uzorke ponašanja. To mi omogućava da prepoznam idealnu tehniku za rad sa svakom osobom te primijenim individualizirani pristup. Svatko od nas priča je za sebe, s različitim snovima, prednostima i snagama te je način na koji ćemo ih otkriti i ostvariti jedinstven, a ja iz iskustva znam prepoznati metodu koja će dati najbolje moguće rezultate. Bilo da se radi o terapeutskom pristupanju situaciji ili coaching tehnikama, moj je cilj pomoći Vam u rješavanju problema.

U svakom novom odnosu važno je najprije se upoznati i naći zajednički jezik te sklopiti usmeni dogovor o ciljevima, tehnikama i granicama.

Osoba sam koja će Vam jasno dati do znanja što je moguće u danom trenutku i kako ćemo to postići. Pri usmenom dogovoru razjašnjavaju se očekivanja i odgovornosti kako klijenta prema meni, tako i mene prema Vama – ovime ste unaprijed informirani i znate kako će izgledati naša suradnja; informirani pristanak temelj je svake kvalitetne suradnje.

Dakle, zajednički faktor svim mojim zadovoljnim klijentima i uspješno odrađenim poslovima otvorena je i jasna komunikacija te volja za radom – jednom kad to uspostavimo, možemo započeti Vaše putovanje.