Splošni pogoji

“Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca dovoljujete, da Ponudnik zbira, obdeluje in uporablja pridobljene podatke za statistično obdelavo, segmentacijo potrošnikov, pošiljanje oglasnega gradiva in vabil ter telefonsko, pisno, elektronsko ali osebno kontaktiranje.

Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Ker je vpis na naši spletni strani prost in se lahko vpiše vsak, obstaja tudi možnost, da je kdo drug vpisal vaš elektronski naslov.

Prijavitelj ima od Ponudnika kadarkoli pravico zahtevati izbris njegovega e-naslova iz baze prejemnikov e-obvestil. Prijavitelj lahko izbris iz baze prejemnikov e-obvestil opravi tudi sam s potrditvijo možnosti odjave, ki se nahaja v vsakem poslanem Ponudnikovem e-obvestilu.

Izvedba seminarjev, webinarjev, delavnic in predavanj je odvisna od minimalne udeležbe. Organizator si pridržuje pravico do spremembe datumov, krajev in vsebine. Prijavljeni bodo o spremembah ustrezno obveščeni. Vsak uporabnik naših produktov samostojno prevzema odgovornost za svoje ravnanje. Sprememba v procesu coachinga ni možna, če se za njo ne odloči klijent sam. Cilji se jasno definirajo na pričetku procesa in coach vas po načelu dobre coaching prakse ter z postavljanjem pravilnih vprašanj vodi skozi proces. Coaching proces, seminarji, webinarji, delavnice in predavanja niso nadomestilo za zdravljenje ali potrebno psihoterapevtsko svetovanje. Klijentom ne moremo zagotoviti, da se bo zgolj zaradi udeležbe njihovo telesno, čustveno ali duševno počutje izboljšalo. Bomo pa naredili vse kar je v naši moči, da naredite korak naprej v kakovosti življenja in doseganju zastavljenih ciljev.”